Antena 3 CNN Politică Politikix. Primarul Timișoarei, jurnal de vacanță pe Facebook

Politikix. Primarul Timișoarei, jurnal de vacanță pe Facebook

Politikix. Primarul Timișoarei, jurnal de vacanță pe Facebook
20 Aug 2017   •   16:11

Maria Coman și Robert Kiss au prezentat, la emisiunea Politikix, de la Antena 3, la rubrica săptămânală în care aruncă un ochi peste paginile de facebook ale politicienilor, vacanța lui Nicolae Robu.

Nicolae Robu a făcut chiar un jurnal de vacanţă pe pagina personală, aşa cum de altfel face în fiecare an, pentru a ştii cetăţeanul timișorean pentru ce plăteşte salariul primarului. 

Costa del Sol, Spania. Locul pe care l-a ales pentru odihnă şi promenadă primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Aşa cum îşi aunţă prietenii virtuali, după un an de muncă asiduă, edilul se bucură de un concediu binemeritat.

Robu ţine evidenţa fiecărei zi pe Facebook poza robu alta zi la plaja şi le arată prietenilor locurile în care ei nu pot ajunge.  Pozele cu flori sunt preferatele primarului, cazat într-un hotel asemenea unui palat.

O nouă zi, o altă postare. Robu-n flori, pe plajă, sau la grădina zoologică. Timişorenii sunt informaţi de activitatea de vacanţa a primarului, însă nu toţi apreciază gestul edilului. Unii mai puţin impresionaţi de vacanţa sa îl iau peste picior. 

Nu este pentru prima dată când Robu îşi ţine la curent prietenii de pe facebook cu jurnalul de vacanţă. Edilul lăudăros postează în fiecare an momente din concendiu, fie că merge în Dubai, Sardinia sau Costa del Sol. De altfel, în 2015, Robu a fost în centrul unui scandal. După o vacanţă în Dubai, factura telefonului decontat de primărie a fost de 3200 de euro. Internetul era scump, iar dorinţa primarului să arate prietenilor de pe facebook frumuseţile Dubaiului, mult prea mare.

Acum, odată cu noua lege a salarizării, Robu are bani şi de facturile la telefon şi de vacanţe costisitoare pentru că ajunge să câştige peste 13 000 de lei lunar. La cât mai multe vacanţe, dom' primar!

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close