Antena 3 CNN Politică Ponta: Acordul semnat cu CNSC include doar acordul de principiu al USL

Ponta: Acordul semnat cu CNSC include doar acordul de principiu al USL

Ponta: Acordul semnat cu CNSC include doar acordul de principiu al USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Iul 2012   •   15:46

Premierul Victor Ponta a prezentat jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria, acordul pe care susţine că l-a semnat cu reprezentanţii Consiliului Naţional al Societăţii Civile şi care conţine acordul de principiu al USL pentru lista obiectivelor propuse de structurile Consiliului.

Acordul conţine semnăturile celor trei lideri ai USL pentru un text care prevede: "Conducerea Uniunii Social Liberale (USL) este de acord, în principiu, cu lista obiectivelor propuse de entităţile componente ale Consiliului Naţional al Societăţii Civile (CNSC) prin Sindicatul Cadrelor Militare Disponiblizate. Începând cu 18 iulie 2012, până la debutul campaniei electorale parlamentare, fiecare punct va fi redactat de comun acord în formă definitivă, în baza discuţiilor cu reprezentanţii fiecărei structuri a CNSC care l-a propus".

Premierul Victor Ponta a precizat că "documentul prezentat în media nu are nicio legătură cu USL".

"Întâmplător m-am uitat şi eu acolo şi sunt o mulţime de lucruri aberante. Nu am văzut niciodată acele pagini, nu le-am semnat niciodată şi nu au nicio legătură cu acordul nostru", a spus Ponta, joi, la Palatul Victoria.

Un document prin care 53 de asociaţii susţineau desfiinţarea CC, ANI şi DNA, însoţit de un acord semnat de liderii USL Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin a fost făcut public, joi, premierul precizând că acordul viza doar începerea unor discuţii şi spunând că e o intoxicare tipică PDL.



Citeşte ş
i:

Victor Ponta: A fost corupţie la ANAF. Salut eforturile făcute de justiţie

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USL
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close