Ponta: Băsescu a tăiat salariile bugetarilor cu 25%, azi Dragnea taie toate salariile cu 21%. O ticăloșie fără margini!

de M.Z.    |    08 Noi 2017   •   15:28
Ponta: Băsescu a tăiat salariile bugetarilor cu 25%, azi Dragnea taie toate salariile cu 21%. O ticăloșie fără margini! Foto: Agerpres

Fostul premier Victor Ponta l-a atacat miercuri pe șeful PSD, Liviu Dragnea, în ziua în care guvernul a adoptat modificările la Codul fiscal și spune că ”Băsescu a tăiat salariile bugetarilor cu 25% - azi Dragnea le taie salariile bugetarilor și celor din privat cu 21% (...) o iresponsabilitate și o ticăloșie fără margini!”.

”Băsescu a tăiat salariile bugetarilor cu 25% - azi Dragnea le taie salariile bugetarilor și celor din privat cu 21% !!! Să nu mai spunem că mai rău nu se poate - ba se poate.

Măsura prin care contribuțiile sociale trec în totalitate la angajat este cea mai de dreapta, neoliberală, antisocială și discriminatorie decizie luată în România după 1989 (nici PNȚCD, nici Guvernul PDL nu a gândit așa ceva) - o măsură care se va dovedi greu de aplicat și care va duce la creșterea inegalităților / o schimbare pe care nu a cerut-o nimeni din economie sau societate luată la presiunea conducerii PSD (partid de stânga) împotriva opoziției sindicatelor, patronatelor, specialiștilor și chiar a presei!!!! De ce?!??

Doar pentru că Dragnea și Vâlcov să facă o scamatorie fiscală prin care să spună bugetarilor că le dau 25% în plus la salariu, deși iau practic doar maxim 4% / și doar pentru că pe Dragnea & Co nu îi interesează milioanele de angajați din privat?

Am muncit din greu toți românii în 2012-2016 să refacem economia țării după dezastrul din 2009-2011 și am reușit cu mari sacrificiii / Să distrugi din nou economia și finanțele României în 2017 este o iresponsabilitate și o ticăloșie fără margini!”, a scris Victor Ponta, miercuri, pe pagina de Facebook. 

Guvernul a aprobat măsurile privind modificarea Codului fiscal.

Citiți și Protest la Guvern. Sindicaliștii amenință cu greva generală și vor ataca la Avocatul Poporului noile modificări fiscale - VIDEO

Parteneri
x close