Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu şi coaliţia vor să împartă responsabilitatea măsurilor de măcelar cu sindicatele şi patronatele

Ponta: Băsescu şi coaliţia vor să împartă responsabilitatea măsurilor de măcelar cu sindicatele şi patronatele

Ponta: Băsescu şi coaliţia vor să împartă responsabilitatea măsurilor de măcelar cu sindicatele şi patronatele
Sursa foto: Victor Ponta
11 Mai 2010   •   11:51

participa de acum încolo la nici o invitaţie la discuţii a preşedintelui Traian Băsescu, a anunţat marţi liderul social-democraţilor Victor Ponta. În schimb, preşedintele PSD s-a arătat dispus să discute despre măsurile anticriză cu sindicatel şi cu oricine care vine cu soluţii, altele decât cele propuse de Traian Băsescu.
?Nu am fost prezenţi şi nici nu am fost prezenţi. Am înţeles că am fost acuzaţi de trădare de ţară ca pe vremea lui Ceauşescu. Oricând discutăm cu sindicatele, cu oricine care vin cu soluţii decât cele propuse de către preşedintele Traian Băsescu. Din păcate, alea nu au fost măsuri chirurgicale, ci măsurile unui măcelar? a afirmat Ponta.
În opinia liderului PSD, prin discuţia de astăzi cu patronatele şi sindicatele, Traian Băsescu şi membrii coaliţiei de guvernare nu vor decât să împartă responsabilitatea actualei stări economice şi sociale.
?Rostul e foarte clar. Vina şi resposnabilitatea care aparţine lui Traian Băsescu şi coaliţiei de guvernare, toţi cei peste 200 de tăcuţi care dădeau din cap când erau certaţi sau lăudaţi de Traian Băsescu, vor să o împartă cu sindicatele şi cu patronatele. România are nevoie de chirurgie. Din păcate măsurile sunt ale unui măcaelar, nu ale unui chirurg? a conchis Ponta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close