Antena 3 CNN Politică Ponta: BPN al PSD a aprobat în unanimitate propunerile pentru noii miniştri

Ponta: BPN al PSD a aprobat în unanimitate propunerile pentru noii miniştri

Ponta: BPN al PSD a aprobat în unanimitate propunerile pentru noii miniştri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    06 Aug 2012   •   18:51

Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a aprobat luni, în unanimitate, propunerile pentru noii miniştri - Mircea Duşa pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, Titus Corlăţean, ministru de Externe şi Dan Şova, ministru delegat pentru relaţia cu Parlamentul, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta, informează Agerpres.

De asemenea, BPN a aprobat proiectele Guvernului, actualizarea listelor electorale permanente cerută de Curtea Constituţională, pregătirea sesiunii parlamentare din toamnă, selectarea candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare şi întocmirea programului de guvernare USL pentru perioada 2012-2016.

"Românii s-au pronunţat împotriva lui Traian Băsescu printr-o majoritate covârşitoare. (...) Responsabilitatea PSD este pentru aceste milioane de români care au votat împotriva lui Traian Băsescu şi care care doresc reconstrucţia României după opt ani de război întreţinut de preşedintele suspendat", a spus Victor Ponta, adăugând că se va ocupa de "reconciliere şi reconstrucţie".




×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Accident cu șapte victime, pe Podul Basarab din București
x close