x close

Ponta, despre acuzaţiile de plagiat: Daniel Funeriu se află în spatele învinuirilor care mi se aduc

de M.Z.    |    19 Iun 2012   •   09:59
Ponta, despre acuzaţiile de plagiat: Daniel Funeriu se află în spatele învinuirilor care mi se aduc 418 Foto: Intact Images

Premierul Victor Ponta a susţinut, marţi dimineaţă, că în spatele acuzaţiei de plagiat, care i s-a adus de către revista Nature, se află consilierul prezidenţial Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei.

De asemenea, şeful Guvernului a ţinut să precizeze faptul că se va prezenta la comisia de specialitate din Ministerul Educaţiei pentru a da "toate explicaţiile necesare" în privinţa acuzaţiilor de plagiat care i s-au adus, arătând că totul este o înscenare.

Premierul a precizat că a consultat mai mulţi profesori şi singurul reproş care i se poate aduce este că nu a pus în subsolul paginii autorul, ci la sfârşit, ca bibliografie.

"Dacă aceasta este o eroare sunt gata să mi-o asum şi să plătesc pentru ea, dar în niciun caz atâta timp cât sunt aici toţi autorii trecuţi la bibliografie nu se poate vorbi de intenţia mea de a-mi asuma ceva ce au făcut alţii", a declarat Ponta.

Luni, în presa din România au apărut informaţii privind suspiciunea de plagiat în cazul tezei de doctorat a premierului Victor Ponta, după ce articolul iniţial a apărut în revista Nature.


Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta plagiat Daniel Funeriu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati