Antena 3 CNN Politică Ponta, despre Traian Băsescu: Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decât anul trecut

Ponta, despre Traian Băsescu: Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decât anul trecut

Ponta, despre Traian Băsescu: Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decât anul trecut
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    22 Apr 2013   •   20:05

Traian Băsescu nu mai este marele său adversar. Afirmaţia îi aparţine premierului Victor Ponta care s-a declarat preocupat cu guvernarea.

Ponta: Băsescu devine principalul adversar al aderării României la Schengen

"Nu ne dăm cu tigaia în cap când ne vedem. Nu l-am reevaluat, nu-l iubesc, nu-mi place mai mult decât anul trecut. Dar marea provocare pentru mine nu e Traian Băsescu, e guvernarea. Nu am această preocupare. Pentru mine marele adversar nu mai e Traian Băsescu. Dacă poate să nu mă încurce preşedintele, nici acesta, nici cel viitor, ar fi extraordinar", a declarat Victor Ponta, la un post de televiziune.

Această declaraţia a lui Ponta vine în continuarea celei făcute în Congresul PSD. ''Din 2014 trebuie să coabitez cu Crin, ar putea fi mai dificil'', a spus Ponta, zâmbind, la Congresul PSD.

Profesorul academician Dinu C. Giurescu a comentat, luni după-amiază, la Antena 3, declaraţia premierului.

"Cred că a făcut o glumă agreabilă şi pentru Crin Antonescu, pentru că i-a dat un credit, în avans, cum că va fi ales, ceea ce n-ar fi rău deloc. Apele politice sunt extrem de mişcătoare (...). Să vedem cum gândesc românii, cum o să evolueze lucrurile", a spus Dinu C. Giurescu, în cadrul emisiunii "100 DE MINUTE cu Alessandra Stoicescu".

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close