Antena 3 CNN Politică Ponta, după sondajul IMAS: Diaconu nu e o marionetă care face blaturi cu Dăncilă

Ponta, după sondajul IMAS: Diaconu nu e o marionetă care face blaturi cu Dăncilă

Ponta, după sondajul IMAS: Diaconu nu e o marionetă care face blaturi cu Dăncilă
31 Oct 2019   •   14:48

Victor Ponta a reacționat după sondajul IMAS care arată că Mircea Diaconu este pe locul II în intenția de vot pentru alegerile prezidențiale. Liderul Pro România susține că Diaconu nu e o marionetă care face blaturi cu Dăncilă

"Mircea Diaconu este singurul adversar ADEVARAT pentru Klaus Iohannis - este UN OM - nu o marioneta care face blaturi ca Viorica Dancila - nu un baiat imbogatit din fonduri europene care se sperie in 24 de ore cand i se arata “pisica” !

Imi doresc sa avem in turul al doilea al Alegerilor Prezidentiale cu adevarat doi competitori ( nu un blat facut prin spatele romanilor) / cine este multumit de Sistem si de ceea ce s-a intamplat in ultimii 5 ani in Romania il poate vota pe Klaus Iohannis/ cine vrea o schimbare adevarata, un Presedinte cu adevarat independent de partide politice il voteaza pe Mircea Diaconu/ va fi o competitie ADEVARATA - nu un blat ordinar!

Fac un apel la toti cei 5.2 milioane de romani care mi-au acordat votul lor in 2014 - votati pe 10 si pe 24 Noiembrie cu Mircea Diaconu! Votati UN OM ca dvs - un roman pentru romani!", scrie Ponta pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close