Antena 3 CNN Politică Ponta: Duşa, Oprea, Dragnea au pus gard la Deveselu, dar în poză a apărut şi cineva care nu a făcut nimic

Ponta: Duşa, Oprea, Dragnea au pus gard la Deveselu, dar în poză a apărut şi cineva care nu a făcut nimic

Ponta: Duşa, Oprea, Dragnea au pus gard la Deveselu, dar în poză a apărut şi cineva care nu a făcut nimic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    30 Oct 2013   •   23:44

Premierul Ponta l-a felicitat pe ministrul Apărării, Mircea Duşa, pentru începerea lucrărilor la baza militară Deveselu, arătând că era convins că, după ce acesta şi vicepremierii Gabriel Oprea şi Liviu Dragnea "au făcut drumul, au pus gardul", va apărea în poză şi "cineva care nu a făcut nimic", potrivit Mediafax.

 
Declaraţia a fost susţinută în şedinţa de miercuri a Guvernului, după ce preşedintele Traian Băsescu, ministrului Apărării, Mircea Duşa, James Miller, adjunctul secretarului apărării pentru politica de apărare în cadrul Departamentului Apărării al SUA şi viceamiralul James D. Syring, directorul Agenţiei SUA pentru Apărarea Antirachetă, au turnat, luni, primele lopeţi la ceremonia prin care a fost marcată începerea lucrărilor principale de construcţie la Facilitatea antirachetă din cadrul bazei militare Deveselu.
 
Ponta l-a felicitat, la începutul şedinţei de guvern, pe ministrul Apărării pentru începerea lucrărilor şi pregătirea infrastructurii, dar a remarcat că în fotografii a apărut şi "cineva care nu a făcut nimic".
 
"Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, care v-aţi ocupat să se facă drumul, să se aducă staţia de epurare, să se pună gardul, să... canalizare, toate celelalte lucruri. Eram convins că o să apară cineva pe lângă dumneavoastră, să apară în poză chiar dacă nu a făcut nimic, dar nu contează, dumneavoastră vedeţi-vă de muncă, că cu pozele are cine să vină", a spus Ponta.
 
Începerea lucrărilor principale de construcţie la Facilitatea antirachetă de la Baza Militară Deveselu a avut loc în urma punerii în practică a Acordului între România şi Statele Unite ale Americii privind amplasarea sistemului de apărare împotriva rachetelor balistice al Statelor Unite în România din 13 septembrie 2011.
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, în cadrul ceremoniei de marcare a demarării lucrărilor la scutul antirachetă din cadrul Bazei Militare de la Deveselu, că are sentimentul "datoriei împlinite" şi că doreşte tuturor să aibă satisfacţia pe care el o simte în acea zi.




 

×
Subiecte în articol: Deveselu Victor Ponta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close