Ponta: Elena Udrea, viitoarea preşedintă a PDL, e invidioasă pe comunicarea USL

de A.M.P    |    07 Ian 2013   •   13:13
Ponta: Elena Udrea, viitoarea preşedintă a PDL, e invidioasă pe comunicarea USL Foto: Intact Images

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la începutul şedinţei BPN, că a sesizat "invidia" Elenei Udrea, pe care a numit-o "viitoarea preşedintă a PDL", faţă de comunicarea publică a USL.
   
"Am sesizat invidia viitoarei preşedinte a PDL, doamna Udrea, că noi comunicăm. Sigur, dacă nu ai ce, nu ai ce să comunici. În cazul Guvernului Boc nu aveau ce să comunice", a spus Ponta, citat de Mediafax.
   
Ponta le-a cerut membrilor Guvernului, dar şi celor care nu sunt în Executiv dar deţin funcţii publice să comunice şi să explice oamenilor măsurile luate.
   
"Împreună cu dumneavoastră - şi vorbesc şi de membrii Guvernului, dar vorbesc şi de cei care nu sunt membri ai Guvernului, sunt parlamentari sau au alte funcţii politice - trebuie să explicăm oamenilor ceea ce facem. Noi avem ce să comunicăm - şi lucrurile bune şi deciziile dificile pe care le vom lua trebuie să le explicăm înainte. Dacă oamenilor le explici înainte, sunt covins că reacţia va fi alta, şi mai ales dacă vom fi foarte transparenţi", a spus Ponta.
   
Elena Udrea a scris, duminică, pe blog, că, în dorinţa lui de a oferi poporului circ, pentru că este evident că nu-i poate oferi pâine, Ponta foloseşte funcţia de prim-ministru pentru a fi non-stop în mass-media.

"Nu numai că este toata ziua la televizor, în studiouri sau în direct prin telefon, dar a transformat şi şedinţele de guvern în conferinţe de presă. Deschiderea acestor şedinţe a devenit un prilej pentru premier de a lucra la propria imagine. Ceea ce în principiu nu ar fi neapărat criticabil, având în vedere că vorbim despre un om politic. Doar că ceea ce spune Ponta şi în aceste ocazii este doar gargara şi atât. Spune ceea ce dă bine, nu ceea ce chiar este în stare să facă sau ceea ce ar fi adevărat", a scris Udrea.
   

Parteneri
x close