Antena 3 CNN Politică Ponta îi cere preşedintelui Băsescu demiterea lui Lăzăroiu pentru afirmaţiile legate de incitarea PSD la violenţă

Ponta îi cere preşedintelui Băsescu demiterea lui Lăzăroiu pentru afirmaţiile legate de incitarea PSD la violenţă

Ponta îi cere preşedintelui Băsescu demiterea lui Lăzăroiu pentru afirmaţiile legate de incitarea PSD la violenţă
Sursa foto: Victor Ponta
18 Mai 2010   •   15:20

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu ar trebui demis pentru speculaţiile iresposnabile cu privire la posibila speculare electorală de către PSD a mitingului bugetarilor de miercuri, a declarat marţi, liderul social-democrat, Victor Ponta.
Ponta a apreciat că declaraţiile lui Lăzăroiu sunt "iresponsabile" şi a anunţat că îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să îl demită "imediat" pe acesta.
"Îi reamintesc domnului Lăzăroiu că salariul domniei sale de consilier prezidenţial este plătit tocmai din munca pensionarilor şi salariaţilor care vor demonstra mâine (miercuri - n.r.) în Bucureşti. Atitudinea lui este complet nepotrivită cu cea a unui consilier prezidenţial şi este jignitoare atât la adresa tuturor manifestanţilor, cât şi a PSD", a declarat preşedintele PSD.
El a reiterat că PSD va sprijini "total" şi va fi solidar cu toate protestele sindicaliştilor şi pensionarilor, însă social-democraţii se delimitează şi vor lua poziţie împotriva oricăror forme de violenţă din partea manifestanţilor.
"Domnul Lăzăroiu, prin declaraţiile sale, încearcă tocmai să incite la violenţă, ceea ce noi nu vom face niciodată", a mai afirmat Ponta.
Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat că există informaţii că persoane care vor să speculeze politic momentul mitingului de miercuri se pregătesc să incite la violenţă şi că "în inconştienţa lor au nevoie chiar şi de victime". El i-a solicitat lui Ponta ?să facă un apel la toţi cei pe care îi are în subordine să renunţe la încercările de a incita la violenţă?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close