Antena 3 CNN Politică Ponta îi răspunde Elenei Udrea. Ce spune acesta cu privire la o posibilă candidatură la prezidențiale

Ponta îi răspunde Elenei Udrea. Ce spune acesta cu privire la o posibilă candidatură la prezidențiale

Ponta îi răspunde Elenei Udrea. Ce spune acesta cu privire la o posibilă candidatură la prezidențiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mar 2013   •   16:33

Premierul Victor Ponta a răspuns luni, ca replică la afirmațiile Elenei Udrea potrivit cărora USL se va rupe, iar la prezidențiale vor candida Ponta și Tăriceanu, că este foarte posibil să candideze la prezidențiale, însă sigur nu în 2014, scrie Mediafax.

"E posibil, dar nu în 2014. Bănuiesc că doamna Udrea, deşi e o persoană cu o forţă de persuasiune extraordinară, nu va reuşi să mă convingă asupra unui lucru de care eu sunt foarte convins. Nu candidez în 2014, candidatul USL este Crin Antonescu", a precizat Ponta.

Premierul a ținut să precizeze că cei din PDL trăiau și înainte de alegeri cu ”drogul” că USL se va rupe.

"Dacă îi ajută cu ceva pe cei din PDL - eu ştiu că şi înainte de alegeri au trăit cu acest drog, că se rupe USL - chiar unul dintre marii lor ideologi anunţa că nu ne apucă toamna, primăvara, că ne certăm după locale - dacă îi ajută, e dreptul lor să trăiască în ce iluzie vor. (...) Faptul că cei din PDL se ţin în viaţă pe această iluzie nu i-a ajutat foarte mult", a spus Ponta.

Ponta a adăugat de asemenea că USL a fost votat de către electoratul care a apreciat înțelegerea dintre el și Crin Antonescu privind asumarea de către el a funcţiei de premier şi de către Antonescu a celei de preşedinte şi a arătat că până în acest moment nu au existat motive ca această înţelegere să se schimbe.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close