Antena 3 CNN Politică Ponta îl atacă pe Băsescu: Când vrei să fii numărul unu al ţării, nu poţi să te exprimi ca la cârciumă

Ponta îl atacă pe Băsescu: Când vrei să fii numărul unu al ţării, nu poţi să te exprimi ca la cârciumă

Ponta îl atacă pe Băsescu: Când vrei să fii numărul unu al ţării, nu poţi să te exprimi ca la cârciumă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Noi 2013   •   15:19

Premierul Victor Ponta îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu. Şeful Guvernului spune că îi este ruşine cu şeful statului şi îşi doreşte ca următorul preşedinte să fie demn de această funcţie.

Ponta a declarat, vineri, referitor la calificativul "înalt prea sinucisul", pus de Traian Băsescu lui Adrian Năstase, că este nedemn pentru un preşedinte, el apreciind că un şef de stat nu se poate exprima "ca la cârciumă".

"Este nedemn pentru un preşedinte. Îmi doresc foarte mult ca viitorul preşedinte al României, în sfârşit, să fie demn de această funcţie importantă. Când vrei să fii numărul unu al ţării nu poţi să te exprimi ca la cârciumă. Şi, ca şi probabil foarte multe milioane de români, îmi doresc un preşedinte cu care să mă mândresc, nu unul cu care să îmi fie ruşine", a spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost", el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals şi că liberalul ar trebui să meargă, dacă se dovedeşte că nu are dreptate, unde a mers "înalt prea sinucisul Adrian Năstase". 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close