Antena 3 CNN Politică Ponta: În 2010, vor mai fi tulburări în organizaţii, e normal, toate vor fi supuse unei reorganizări

Ponta: În 2010, vor mai fi tulburări în organizaţii, e normal, toate vor fi supuse unei reorganizări

Ponta: În 2010, vor mai fi tulburări în organizaţii, e normal, toate vor fi supuse unei reorganizări
Sursa foto: Victor Ponta
07 Mai 2010   •   16:18

Toate organizaţiile PSD din ţară vor fi supuse unei reorganizări, în decursul anului curent, a anunţat liderul social-democrat Victor Ponta în cadrul unei şedinţe a PSD Buzău. În ceea ce priveşte debarcarea lui Ion Vasile din fruntea organizaţiei buzoiene, Ponta a avertizat că orice social-democrat care a-şi va externaliza conflictul cu un alt coleg de partid apelând la autorităţile statului va suferi sancţiuni similare, indiferent despre ce organizaţie e vorba.
"La toate organizaţiile din ţară se porneşte la restructure, la reorganizare, pentru că asta am promis când am candidat. 2010 e anul reorganizării PSD, 2011 anul în care pregătim oferta electorală, iar 2012 anul bătăliei electorale. În 2010, vor mai fi tulburări în organizaţii, e normal, suntem în opoziţie", a mai spus Ponta.
Preşedintele PSD a declarat că o decizie similară celei împotriva senatorului Ion Vasile va fi luată indiferent despre ce organizaţie e vorba, dacă lucrurile stau similar. În plus, Ponta a spus că nu regretă decizia luată în BPN privind revocarea din funcţie a preşedintelui PSD Buzău, spunând că hotărârea este irevocabilă.
Senatorul Ion Vasile a fost revocat, luni, din funcţia de lider al PSD Buzău, în Biroul Permanent Naţional, imediat după această decizie el anunţând că pleacă din partid.
Sancţiunea a fot luată de conducerea centrală ca sancţiune pentru gestul lui Vasile de apela la justitţie pentru a depune o plângere penală împotriva a doi colegi de partid, respectiv a primarului municipiului, Constantin Boşcodeală, şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, pe care îi acuza de abuz în serviciu după ce au menţinut în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean şase consilieri care au fost excluşi din partid şi care ar fi trebuit, conform legii, să fie înlocuiţi.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close