Antena 3 CNN Politică Victor Ponta, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Președintele e prins cu vacanța și drumețiile în munți”

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Președintele e prins cu vacanța și drumețiile în munți”

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Președintele e prins cu vacanța și drumețiile în munți”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
02 Mai 2017   •   12:34

Fostul premier Victor Ponta a scris, pe Facebook, un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl atacă pentru politica externă a României.  

”Angela Merkel se vede azi la Sochi cu Vladimir Putin ( are rost sa va amintesc cat tambalau au facut toti "deontologii" Noi Securitati cand eu am fost la Sochi sa ii sustin pe sportivii romani la Olimpiada de Iarna in 2014?!?????)! Pe 16-17 May Presedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan merge la Washington sa se vada cu Donald Trump. Noroc ca a ramas Romania sa lupte cu Rusia si cu Turcia - cu vasele noastre cu oi, cu Propaganda de pe siteurile Sistemului si cu cativa politicieni care sa lupta sa prinda un hamburger cu ketchup facut de Dl Klemm. Iar Dl Iohannis e prins cu vacanta si drumetiile in munti - ca altfel dadea el de pamant si cu Merkel si cu Trump ca dau mana cu "dictatorii"????. Dincolo de hazul de necaz suntem o tara cu adevarat "mioritica"!!! Ratam fiecare sansa de a ne promova propriul interes si a fi respectati si cautati de vecini si de tarile care conteaza. Ghinion!”, a scris Ponta pe Facebook.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close