Antena 3 CNN Politică Ponta: „Ne ducem după Băsescu la Carrefour“. De ce au ieşit liderii USL la terasă

Ponta: „Ne ducem după Băsescu la Carrefour“. De ce au ieşit liderii USL la terasă

Ponta: „Ne ducem după Băsescu la Carrefour“. De ce au ieşit liderii USL la terasă
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   19:58

Liderii USL Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin au ieşit, duminică seară, la terasă, lângă sediul USL de la Arcul de Triumf, pentru a aştepta momentul închiderii urnelor, informează Mediafax.
   
"Ne ducem după Băsescu la Carrefour", a spus, ironic, Victor Ponta, în momentul în care părăsea sediul USL, împreună cu preşedintele PNL Crin Antonescu, preşedintele PC, Daniel Constantin, secretarul general al PNL, Eduard Helving, şi ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu.
   
Aceştia urmăresc meciul de fotbal dintre echipele Spaniei şi Italiei, proiectat pe terasă.
   
Preşedintele Traian Băsescu şi-a făcut cumpărăturile, duminică, într-un hipermarket din Bucureşti, el invitându-i apoi pe ziariştii prezenţi să bea o cafea alături de el, dar fără camere de filmat şi reportofoane.
   
Şeful statului a sosit la hipermarket în cursul după amiezii.
   
Când a terminat cumpărăturile, a spus că a achiziţionat produse româneşti: legume, brânzeturi şi apă.
   
Premierul Victor Ponta a cerut prefecţilor ca, sâmbătă şi duminică, să nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci să se concentreze asupra organizării alegerilor locale, spunându-le că pentru alte probleme va fi timp săptămâna viitoare.
   
"Astăzi şi mâine nu se uită nimeni la Campionatul European de fotbal, de luni încolo, dacă totul este bine, avem timp şi de alte lucruri", a spus Ponta prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată sâmbătă.
   

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close