Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu fraternizez nici cu Băsescu, nici cu Voiculescu. Îi asigur pe amândoi, să stea liniştiţi

Ponta: Nu fraternizez nici cu Băsescu, nici cu Voiculescu. Îi asigur pe amândoi, să stea liniştiţi

Ponta: Nu fraternizez nici cu Băsescu, nici cu Voiculescu. Îi asigur pe amândoi, să stea liniştiţi
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    28 Ian 2013   •   14:20

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că nu va fraterniza nici cu preşedintele Traian Băsescu, nici cu preşedintele-fondator al PC, Dan Voiculescu, după ce senatorul conservator a vorbit ieri despre pactul de coabitare dintre prim-ministru şi preşedinte.

"Domnul preşedinte Băsescu este îngrijorat să nu fraternizez cu domnul Voiculescu. Domnul Voiculescu e îngrijorat să nu fraternizez cu domnul preşedinte Băsescu. Pot să-i asigur pe amândoi, să stea liniştiţi, că nu fraternizez nici cu unul, nici cu altul", a spus, luni, premierul Victor Ponta, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Declaraţia lui Ponta vine după ce Dan Voiculescu a vorbit ieri despre pactul de coabitare pe care Ponta l-a semnat cu şeful statului şi a spus că va fi foarte atent ca această coabitare să nu se transforme în fraternitate.

"Nu a existat nici un fel de negociere între Băsescu şi Antonescu sau Băsescu şi Ponta să pună procurori generali, procurori-şefi, sunt poveşti din piaţă", a adăugat Ponta.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta Dan Voiculescu

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close