Antena 3 CNN Politică Ponta: PSD va participa la dezbaterile legilor dacă Băsescu va da semnalul demiterii lui Anastase

Ponta: PSD va participa la dezbaterile legilor dacă Băsescu va da semnalul demiterii lui Anastase

Ponta: PSD va participa la dezbaterile legilor dacă Băsescu va da semnalul demiterii lui Anastase
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2010   •   12:16

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că parlamentarii social-democraţi vor participa la dezbaterile pe Legea educaţiei, salarizării unitare şi bugetului de stat numai dacă Traian Băsescu va da semnalul demiterii Robertei Anastase, în cadrul mesajului pe care îl va adresa, marţi, în faţa plenului reunit.

"Dacă azi Traian Băsescu îşi face datoria faţă de ţară şi de români, nu faţă de propriul său partid, şi dă drumul deblocării Parlamentului, prin numirea unui alt preşedinte la Camera Deputaţilor, şi prin respectarea regulamentelor şi a Constituţiei privind reprezentarea în Parlament a grupurilor politice conform voinţei electoratului, noi, cei din PSD, dorim, vrem şi suntem pregătiţi să participăm la toate discuţiile privind Legea educaţiei, Legea salarizării unice şi Legea bugetului", a declarat Victor Ponta.

"Totul depinde şi este în mâna lui Traian Băsescu. Azi, la ora 15:00, atât timp cât Traian Băsescu nu a dat niciun semn în sensul dorinţei de a debloca funcţionarea Parlamentului, nu participăm la această şedinţă. Ne uităm cu interes şi cu speranţă că azi s-ar putea să avem un preşedinte al ţării, nu doar al PDL", a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian băsescu este aşteptat, marţi, la ora 15:00, să adreseze un mesaj pe probleme interne în faţa plenului reunit al Parlamentului. Şeful statului a trimis, luni, o scrisoare în acest sens preşedinţilor celor două Camere.

Ponta: Aşteptăm semnalul demiterii lui Anastase

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD parlament legi dezbatere
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close