Antena 3 CNN Politică Ponta: Sunt dezamăgit că PNL a refuzat să voteze un Cod Fiscal care cuprinde măsuri liberale cu impact social important. Românii văd şi judecă!

Ponta: Sunt dezamăgit că PNL a refuzat să voteze un Cod Fiscal care cuprinde măsuri liberale cu impact social important. Românii văd şi judecă!

Ponta: Sunt dezamăgit că PNL a refuzat să voteze un Cod Fiscal care cuprinde măsuri liberale cu impact social important. Românii văd şi judecă!
de S.T.    |    28 Apr 2015   •   11:54

Premierul Victor Ponta este de părere ca adoptarea de către Senat a proiectului noului Cod fiscal reprezintă un prim pas către aplicarea măsurilor de relaxare fiscală de la 1 ianuarie 2016.

Victor Ponta reaminteşte, într-o postare pe Facebook, că reducerea TVA la 9% la alimente va intra în vigoare de la 1 iunie 2015, aşa cum Guvernul a stabilit deja.

"Proiectul de lege privind Codul fiscal a fost adoptat ieri de Senat (primă Cameră sesizată) cu 90 de voturi pentru, 36 împotrivă şi patru abţineri. Este o veste foarte bună, un prim pas către aplicarea măsurilor de relaxare fiscală de la 1 ianuarie 2016! (desigur, reducerea ‪#‎TVA‬ la 9% pentru alimente se va aplica mai repede, de la 1 iunie, așa cum am stabilit)", a scrie premierul, marţi, pe Facebook.

"Sunt totuşi dezamăgit că PNL a refuzat să voteze un Cod Fiscal care cuprinde, în esenţă, măsuri liberale cu impact social important. Românii văd şi judecă!", a mai notat premierul.

Proiectul de lege privind Codul fiscal a fost adoptat luni de Senat, în calitate de prima Camera sesizata, cu 90 de voturi pentru, 36 împotriva şi patru abţineri.

 
Proiectul de lege privind Codul fiscal a fost adoptat ieri de Senat (primă Cameră sesizată) cu 90 de voturi pentru, 36 î...

Posted by Victor Ponta on 28 Aprilie 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta cod fiscal PNL
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close