Antena 3 CNN Politică Ponta susţine că nu îl percepe pe Iohannis ca pe "rezerva" sa: Poate fi şi premier, şi preşedinte

Ponta susţine că nu îl percepe pe Iohannis ca pe "rezerva" sa: Poate fi şi premier, şi preşedinte

Ponta susţine că nu îl percepe pe Iohannis ca pe "rezerva" sa: Poate fi şi premier, şi preşedinte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Feb 2013   •   22:40

Preşedintele PSD, Victor Ponta, susţine că nu îl percepe pe Klaus Iohannis ca pe o "rezervă" la postul de prim-ministru şi este de părere că edilul Sibiului reprezintă un avantaj pentru USL, este, totodată, un politician foarte bun, putând ocupa atât funcţia de premier, cât şi pe cea de preşedinte.

"Nu am niciun fel de senzaţie de acest gen şi am avut totdeauna o relaţie foarte bună cu domnul Iohannis, l-am apreciat întotdeauna. Sunt foarte bucuros că Iohannis a venit în PNL şi în USL, cred că e un mare avantaj pentru noi. Ca să citez din copreşedintele meu, domnul Antonescu, poate fi şi prim-ministru, poate fi şi preşedinte, a dovedit că este un foarte bun om politic şi cred că poate ocupa orice funcţie", a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

Şeful Guvernului a adăugat că Iohannis poate face parte inclusiv dintr-o echipă guvernamentală şi a amintit că a avut, în vara anului trecut, o discuţie pe această temă cu primarul Sibiului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că din noua structură de conducere a liberalilor ar putea face parte şi un prim-vicepreşedinte, apreciind că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, sau oricare alt coleg din partid ar putea fi propus pentru o astfel de funcţie.

Miercuri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat că se înscrie în PNL. "Începând de astăzi sunt membru al PNL", a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: Nu exclud funcţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Citeşte şi Klaus Iohannis, în cărţi pentru un post de ministru în cabinetul Ponta II? Mi s-a oferit în Cabinetul Ponta I, dar nu am acceptat

Se teme Victor Ponta de Klaus Iohannis? Ce crede noul membru PNL




×
Subiecte în articol: Victor Ponta Klaus Iohannis
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close