Antena 3 CNN Politică Ponta: Videanu să scoată banii să-i dea, că doar n-o să plătim toţi din buzunarul nostru

Ponta: Videanu să scoată banii să-i dea, că doar n-o să plătim toţi din buzunarul nostru

Ponta: Videanu să scoată banii să-i dea, că doar n-o să plătim toţi din buzunarul nostru
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iul 2011   •   18:37

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, referitor la cazul Costică Constanda, că fostul primar general al Bucureştiului ar trebui să fie tras la răspundere. Adrian Videanu spune că, în mandatul lui, primăria nu a avut nicio problemă cu omul de afaceri Costică Constanda. Aşa că la sentinţa de azi ar trebui să dea explicaţii actualul primar al capitalei.

Liderul PDL a declara că "domnul Ponta ar trebui să se gândească foarte bine să dea banii înapoi care i-a furat de la Turceni şi Rovinari, din punctul ăsta de vedere are, într-adevăr, o îngrijorare". În ceea ce priveşte procesul lui Constanda, Videanu susţine că în timpul mandatului său s-a găsit o soluţie şi nu a fost niciun fel de proces.

 


Afaceristul Costică Constanda a câştigat despăgubiri de aproape 160 de milioane de euro în procesul cu Primăria Capitalei şi municipiul Bucureşti privind Parcul Bordei. Decizia a fost luată de Tribunalului Bucureşti şi nu este definitivă, ea putând fi atacată de Primărie şi consilieri la Curtea de Apel.

Aceasta este cea mai mare despăgubire acordată până în prezent unui om de afaceri într-un proces cu o instituţie a statului.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta proces Adriean Videanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close