Antena 3 CNN Politică PPU-SL și AER își unesc forțele: “Lucrurile bune se fac cu oameni buni!"

PPU-SL și AER își unesc forțele: “Lucrurile bune se fac cu oameni buni!"

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) anunță venirea în rândurile sale a echipei Partidului AER, lansat pe scena politică încă din  iunie 2020.

PPU-SL și AER își unesc forțele: “Lucrurile bune se fac cu oameni buni!"
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2021   •   17:30

”România are nevoie acum de unitate și de oameni buni, credibili, pentru a merge mai departe, pentru a evolua. Partidele mari sunt cele care au dezamăgit populația, este rândul nostru, al celor care nu am avut șansa de a propune echipe de guvernare până acum să facem un pas în față și să arătăm că se poate face politică și altfel și doar împreună vom reuși”, a declarat Mariana Niculae, vicepreședinte AER și proaspăt lider umanist al filialei Sectorului 2.

Liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels a completat: ”Salut venirea noilor colegi de la AER în rândul familiei umaniste. Politica românească are nevoie de oameni noi și buni, dedicați țării și oamenilor. Doar dacă ne dăm mâna vom putea termina cu incompetența din administrația publică, vom stopa abuzurile și vom face lucruri bune pentru cei din jur. Bucureștiul și întreaga țară merită asta”.

Noua echipă venită în rândurile umaniștilor va prelua conducerea filialei umaniste a Sectorului 2, se va implica în dezvoltarea filialelor de sector și a municipiului București a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și va contribui la întărirea echipelor umaniste din toate județele unde cele două formațiuni au structuri de partid.

×
Subiecte în articol: PPU-SL aer
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close