Antena 3 CNN Politică Predoiu: Eu am intrat în PDL pentru reformă. Sunt sprijinit să o fac

Predoiu: Eu am intrat în PDL pentru reformă. Sunt sprijinit să o fac

Predoiu: Eu am intrat în PDL pentru reformă. Sunt sprijinit să o fac
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Sep 2013   •   15:44
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări, că el a intrat în PDL pentru reformarea formaţiunii şi că este sprijinit să facă această reformă în partid.
Solicitat să comenteze declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că PDL e "un partid ţeapăn, cu aceeaşi boală ca PSD în structurile interne", Predoiu a precizat: "Eu am intrat în PDL pentru reformă. Sunt sprijinit în PDL să fac această reformă, împreună cu colegii. Sunt convins că la capătul acestui drum PDL va reveni acolo unde îi este locul, la guvernare".
În ceea ce priveşte afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la faptul că nu vede un prezidenţiabil în acest moment, Predoiu a spus: "Nu am discutat acest subiect. Consider prematur acest subiect. Urmează ca partidul să-şi definitiveze un  calendar privind alegerile interne".
Predoiu a mai spus că ceea ce îl preocupă în acest moment ţine de "operaţionalizarea"  Guvernului alternativ.
"Vom continua să sancţionăm gafele USL, să gândim alternative de perspectivă", a mai spus prim-vicepreşedintele PDL, conform Mediafax.
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close