Antena 3 CNN Politică Lider PNL: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea NU sunt relaţii de amiciţie

Lider PNL: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea NU sunt relaţii de amiciţie

Lider PNL: Între Victor Ponta şi Liviu Dragnea NU sunt relaţii de amiciţie
18 Oct 2015   •   18:05

Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, a susținut duminică, la o conferință de presă, că între Victor Ponta și Liviu Dragnea nu sunt relații de amiciție sau colegialitate și că, probabil, în perioada următoare vom asista la "probe politice" ale raporturile reale dintre cei doi.
El a reafirmat cu această ocazie că Guvernul Victor Ponta "nu este funcțional" iar "Ponta a pierdut sprijinul partidului și controlul Guvernului".

"Administrația nu mai funcționează, premierul României nu e primit nicăieri în lumea civilizată pentru că în PSD au loc lupte de putere. Aceasta este adevărata față și modernitate a PSD. Modernitatea constă că nu își mai adresează deschis atacurile și zâmbesc publicului, își rezolvă lupta de putere, lupta pentru avantajele de a fi conectat la bugetul public în culise. Asta e semnificația schimbului de replici dintre Ponta și Dragnea", a declarat Predoiu.

În opinia sa, Liviu Dragnea ar trebui "să retragă mâine sprijinul politic pentru Guvernul Victor Ponta și poimâne să își dea demisia amândoi din politică.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close