Antena 3 CNN Politică Premierul Victor Ponta a încheiat vacanţa de Revelion şi este gata să se apuce de treabă

Premierul Victor Ponta a încheiat vacanţa de Revelion şi este gata să se apuce de treabă

Premierul Victor Ponta a încheiat vacanţa de Revelion şi este gata să se apuce de treabă
de N.B.    |    02 Ian 2013   •   18:18

Premierul Victor Ponta a strîns patru mii de "like-uri" pe reţeaua de socializare Facebook cu cele doua poze pe care le-a postat din vacanţa de revelion. Într-una dintre fotografii, apare alături de sotia sa, Daciana, în cealalta, el este în zăpadă pînă la genunchi.

Victor Ponta a petrecut revelionul la munte cu ministrul agriculturii Daniel Constantin şi cu familiile lor. Cei doi nu au dat alte detalii despre vacanţa de Revelion. Astăzi, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook că şi-a încărcat bateriile şi că de mâine este gata să înceapă treaba.



Prima şedinţă de guvern din acest an va avea loc vineri, pe 4 ianuarie, dar ştim deja căteva din priorităţile executivului. Reducerea TVA la alimente ar putea fi aplicată după vizita reprezentanţilor Fondului Monetar Internaţional în România, a declarat Victor Ponta într.-o emisiune televizată.

TVA ul diferenţiat este în continuare o prioritate, pentru a reduce evaziunea fiscală din agricultură. Victor Ponta a mai promis că salariile nu vor scădea în acest an, deşi în multe ţări europene, mai puternice decât România, este o măsură normală de austeritate.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close