Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, atac la liberali: „Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, atac la liberali: „Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, atac la liberali: „Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident!”
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook
16 Oct 2019   •   15:22

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că PNL a chiulit de la şedinţa de plen a Senatului în care a fost respins proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

"USR a pus condiţie PNL că votează guvernul doar dacă trece legea cu alegerea primarilor în două tururi. Ce face PNL când e vot în Senat?! Chiuleşte, evident! Doar 10 senatori PNL din 26 au venit la vot! Asta să ştiţi când îi mai auziţi rupându-şi cămaşa de pe ei la televizor de grija ţării! PSD şi UDMR au rămas consecvente şi au votat împotrivă. Proiectul a fost respins. Dar cum rămâne cu guvernarea mult promisă?! Cum rămâne cu responsabilitatea faţă de oameni?! Sau poate că, de fapt, fără voturile foştilor pesedişti acum plecaţi la alte partide nu pot să facă nimic singuri. Un lucru e clar: colegii de la PNL să mai ia nişte meditaţii la fizică, puterea se măsoară în waţi (W), nu în Q-li", a scris Ciolacu, pe Facebook.

Plenul Senatului a respins, miercuri, cu 33 de voturi "pentru" şi 47 "împotrivă", proiectul iniţiat de parlamentari USR privind alegerea primarilor în două tururi. Senatorul USR Florina Presadă le-a cerut senatorilor să voteze acest proiect pentru a da "un plus" de legitimitate primarilor aleşi.

Proiectul face parte din categoria legilor organice, Senatul fiind prima Cameră sesizată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close