Antena 3 CNN Politică Preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău: Cel mai competent premier ar fi fost Liviu Dragnea

Preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău: Cel mai competent premier ar fi fost Liviu Dragnea

Preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău: Cel mai competent premier ar fi fost Liviu Dragnea
27 Iun 2017   •   15:24

Preşedintele executiv al PSD Nicolae Bădălău a declarat marţi că "cel mai competent" premier pe care România ar putea să îl aibă ar fi preşedintele PSD Liviu Dragnea, afirmând că Mihai Tudose "nu are anvergură" pentru a conduce un Executiv.

„Din păcate, nu a putut să meargă, dar cel mai competent premier pe care putea să-l aibă România în acest moment era Liviu Dragnea şi v-o spun cu toată sinceritatea. România ar fi avut de câştigat", a declarat Bădălău după ce a fost întrebat care ar fi, în opinia sa, cel mai bun prim-ministru.

Bădălău a mai declarat că s-a opus propunerii ca Mihai Tudose să fie desemnat premier, pentru că acesta nu ar avea "anvergura" necesară pentru a conduce un guvern şi pentru a pune în aplicare programul de guvernare promovat de PSD şi ALDE.

„Am avut o îndoială şi o am încă, vis a vis de anvergura domnului Tudose pentru a conduce un guvern. Vreau să vă spun că avem un program de guvernare extrem de bun pentru români şi pentru România. Avem un preşedinte pe care îl susţin cu toată tăria în continuare şi mă refer la domnul Dragnea, dar, în acelaşi timp la premier, am avut o îndoială", a spus Bădălău.

De asemenea, Bădălău a fost solicitat să precizeze ce îi lipseşte lui Tudose pentru a fi un bun prim-ministru, acesta replicând: "Anvergura de premier. (...) Sunt multe aspecte: colaborarea cu partidul, colaborarea în partea economică, în partea externă".

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close