Antena 3 CNN Politică Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan”

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan”

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău: „Cineva trebuie să plece: Tudose sau Dan”
14 Ian 2018   •   20:10

Președintele executiv PSD, Niculae Bădălău a făcut o afirmație șoc îm emisiunea „Subiectiv”, și anume că mâine trebuie să se decidă cine pleacă: fie premierul Mihai Tudose, fie ministrul de Interne, Carmen Dan.

„Într-o relație foarte bună. Suntem colegi de partid, am lucrat din punct de vedere politic foarte mult. Există o dispută de partid care a fost accentuată de media. Tot timpul există o dezbatere”, a declarat Bădălău, despre scandalul din PSD.

„CEXn trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului din Ministrul de Interne. O să vedem finalitatea anchetei. Raportele celor doi trebuiau discutate în cadrul partidului, este un lucru grav ce s-a întâmplat, asta ar duce la neîncredere într-un organ al statului foarte important,  arată că în această instituție există o caracatiță și trebuie luate măsuri drastice. Nu există nicio îndoială. Din punct de vedere al premierului a greșit și dânsul. Eu sunt Subiectiv, doamna este colegă de Senat, dar din funcția de ministru, premierul el o evoluează. Trebuie discutate în interiorul Guvernului. Lucrurile au evoluat altfel. Tudose nu mai poate lucra cu Dan, după cum el a spus. Discutăm de premier, el are decizie. El trebuie să o comunice CEXn și în interiorul partidului să luăm decizia. Unul dintre ei trebuie să plece”, a declarat președintele executiv PSD.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close