Antena 3 CNN Politică Preşedintele Traian Băsescu cheamă Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la întâlnire

Preşedintele Traian Băsescu cheamă Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la întâlnire

Preşedintele Traian Băsescu cheamă Guvernul la Cotroceni. Ponta merge singur la întâlnire
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Noi 2012   •   18:59
Update 19.35 - La rândul său, premierul Victor Ponta a declarat că va merge singur la întâlnirea cu şeful statului. "Eu singur", a spus Ponta.

Update 19.18 - Premierul Victor Ponta va participa singur la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu, programată pentru miercuri la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax.
____________________________________________________

Preşedinţia anunţă pentru miercuri, la ora 11.00, consultări ale preşedintelui Traian Băsescu "cu Guvernul", în conformitate cu articolul 86 din Constituţie, potrivit căruia şeful statului poate consulta Guvernul cu privire la "probleme urgente şi de importanţă deosebită".

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va avea miercuri, 7 noiembrie a.c., următorul program public: ora 11.00, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - consultări ale preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, cu Guvernul, în conformitate cu Articolul 86 din Constituţia României", se arată în anunţul Administraţiei prezidenţiale.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, şeful statului ar fi cerut ca la întâlnire să vină Ponta, Orban şi Georgescu.

Anterior, premierul Victor Ponta a anunţat că se va întâlni miercuri cu preşedintele Traian Băsescu, pentru a discuta despre obligaţiile externe ale României, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare şi Verificare pe justiţie, precum şi despre bugetul multianual la nivelul UE pentru perioada 2014-2020.

Şeful Executivului a precizat că solicitarea pentru o astfel de întâlnire a venit din partea preşedintelui.

"Preşedintele Băsescu mi-a adresat o solicitare, în baza prevederilor constituţionale, să avem o consultare pe aceste teme importante şi bineînţeles că am răspuns pozitiv. Nici nu aveam cum să nu răspund", a spus Ponta.









×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close