Antena 3 CNN Politică PREZIDENȚIALE 2019. Confruntare față-n față. Virgil Guran PNL și Codrin Ștefănescu PSD, dezbatere publică la Antena 3

PREZIDENȚIALE 2019. Confruntare față-n față. Virgil Guran PNL și Codrin Ștefănescu PSD, dezbatere publică la Antena 3

PREZIDENȚIALE 2019. Confruntare față-n față. Virgil Guran PNL și Codrin Ștefănescu PSD, dezbatere publică la Antena 3
15 Noi 2019   •   21:18

Vicepreședintele PNL Virgil Guran și Codrin Ștefănescu secretar general adjunct PSD au fost invitații lui Răzvan Dumitrescu la Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv. Reprezentanții PNL și PSD au discutat subiectul mult controversat ce vizează o dezbatere între actualul președinte Klaus Iohannis și fostul premier Viorica Dăncilă,  dar și calculele finale pentru turul al doilea de la alegerile prezidențiale.

Despre dezbarterea inexistentă dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Virgil Guran: „Când a invitat-o domnul Klaus Iohannis la consultări refuza. Primea probabil ordine de la Liviu Dragnea. Eu sper ca oamenii să înțeleagă. Nu cred că Viorica Dăncilă ar veni la dezbatere mai cu tact, mai cum este normală. Ar veni cu acelea atacuri, iar după părerea mea, aceasta nu este o dezbatere. Klaus Iohannis nu s-a ferit să vorbească cu jurnaliștii și a răspuns”.

Codrin Ștefănescu: „Domnul Guran e într-o situația jenantă să vină să  spună că Iohannis nu e fricos și laș. Nu eu trebuia să fiu aici cu domnul Guran, ci Viorica Dăncilă împreună cu Klaus Iohannis. România cere această dezbatere. Toți românii vor ca Klaus Iohannis -candidat să dea ochii cu Viorica Dăncilă - candidat”.

Ce calcule îți fac Viorica Dăcilă/ Klaus Iohannis pentru turul al doilea?

Codrin Ștefănescu: „Sperăm că românii vor vota cu Viorica Dăncilă în turul doi. Românii care l-au votat pe Mircea Diaconu au fost împotriva abuzurilor. Este bucata aceea de electorat care nu va merge să voteze cu Klaus Iohannis și va vota cu candidatul PSD. Este electoratul care a votat-o pe Ramona Ioana Bruynseels.Procentul acela va vota mai degrabă cu Viorica Dăncilă, o femeie de carieră și mamă”.

Virgil Guran: „Partea ALDE care provine de la PNL va vota o mare parte cu Klaus Iohannis. Într-adevăr, o parte din PRO România nu va vota cu Klaus Iohannis. Este clar că USR și PMP vor vota cu Klaus Iohannis. În ceea ce privește electoratul UDMR, așa cum au făcut acum 5 ani, eu sper că vor vota cu Klaus Iohannis”.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close