Antena 3 CNN Politică Prima reacție din PSD după acuzațiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Prima reacție din PSD după acuzațiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea

Prima reacție din PSD după acuzațiile aduse de procurorii DNA lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    13 Noi 2017   •   10:37

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat de procurori într-un dosar de corupţie.

Câteva zeci de persoane - printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputaţii Claudiu Manda şi Andreea Cosma - au venit pentru a-l susţine pe liderul PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat episodul petrecut în fața sediului DNA, dar și acuzațiile care i se aduc lui Liviu Dragnea.

„Nu a fost o acțiune organizată. În orice caz, oamenii care au fost acolo nu i-a chemat nimeni. Au venit să-l susțină pe liderul partidului de guvernământ, care este hărțuit de o manieră incalificabilă. Acum, aflăm pe surse că îl cercetează pentru tot felul de lucruri petrecute acum 10-12 ani. O să ajungă să cerceteze ce a făcut la grădiniță, după care vor ancheta tot județul Teleorman, de la cap la coadă. (...) Probabil o să mai facă vreo sută de dosare, dacă vorbim de perioadă când Liviu Dragnea era președintele CJ Teleorman. Horror ce se petrece în România! E o nebunie”, a spus Codrin Ștefănescu, luni dimineață, la Antena 3.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close