Antena 3 Politică Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales preşedinte al PDL Alba

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales preşedinte al PDL Alba

de M.Z.    |    24 Noi 2013   •   22:31
Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, reales preşedinte al PDL Alba
Sursa foto: Foto: Agerpres

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost reales sâmbătă, preşedinte al PDL Alba, el fiind, de altfel, singurul candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene, pe care o conduce de aproape 20 de ani, informează Mediafax.

Potrivit rezultatelor anunţate de PDL Alba, Mircea Hava a câştigat un nou mandat de preşedinte al PDL Alba după ce a obţinut 658 de voturi "pentru" şi 21 "împotrivă".

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a fost ales într-una din cele două funcţii de prim-vicepreşedinte, cu 661 de voturi "pentru" şi 9 voturi "împotrivă", iar consilierul judeţean Marius Haţegan a fost ales secretar general.

Printre cei aleşi în noua conducere a PDL Alba se află şi primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar, şi fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei Oana Badea, ambii fiind aleşi în funcţia de vicepreşedinte.

Aproximativ 700 de membri PDL, delegaţi ai organizaţiilor locale ale partidului din judeţul Alba, au participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Conferinţa Judeţeană în care a fost aleasă noua conducere a filialei.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost singurul candidat înscris pentru funcţia de preşedinte al PDL Alba, filială pe care o conduce de aproape 20 de ani.

Mircea Hava este în prezent la al cincilea mandat de primar al municipiului Alba Iulia. Din anul 1994, el a condus filiala PD Alba, iar apoi PDL Alba. În prezent, Hava este şi vicepreşedinte al PDL la nivel naţional.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close