Antena 3 CNN Politică Principele Radu va desemna premierul dintre Geoană, Băsescu şi Antonescu dacă va fi preşedinte

Principele Radu va desemna premierul dintre Geoană, Băsescu şi Antonescu dacă va fi preşedinte

Principele Radu va desemna premierul dintre Geoană, Băsescu şi Antonescu dacă va fi preşedinte
Sursa foto: principele radu
26 Iul 2009   •   20:09

Pe oricare dintre cei trei candidaţi cotaţi azi cu şanse (Geoană, Băsescu şi Antonescu), îl voi desemna premier, atunci când voi ajunge preşedintele României, a declarat, pentru Agerpres, sâmbătă noaptea, Principele Radu, prezent alături de vâlceni, pe străzile Râmnicului, la sărbătoarea zilelor oraşului.

?Veţi vedea în sondajul Gallup că am crescut, la nivel de procente, aproape de 12%. Dacă atunci când mi-am anunţat candidatura doar trei sferturi din populaţia României ştia despre mine. Acum numărul celor care mă cunosc a crescut, trendul meu, la nivel de intenţii de vot, este ascendent?, a declarat principele.

El a mai spus că nu va coborî nivelul limbajului electoral, pe care nu îl consideră de altfel unul elitist ci dimpotrivă, ''accesibil pentru oricine''.

?Eu nu voi practica un limbaj care să cerşească voturi, consider că poporul român este mai inteligent decât îl consideră unii dintre candidaţi şi va face o distincţie între cel care îl respectă şi cel care nu?, a arătat Principele Radu.

Referitor la cei trei candidaţi cu şanse la prezidenţiale, el nu a vrut să facă o caracterizare a acestora dar a afirmat că pe unul dintrei ei îl va desemna ca premier în cazul în care el ar câştiga alegerile din toamnă.

Principele Radu a participat la vernisajul expoziţiei de sculptură a artistului maghiar Kutas Laszlo, de la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanu, după care a a asistat la concertul corului academic Euphonia, în Piaţa Revoluţiei, ambele evenimente făcând parte din ciclul de manifestări - Nopţile albe ale Râmnicului - organizat cu ocazia zilelor municipiului Râmnicu Vâlcea.

Agerpres

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close