Antena 3 Politică Victor Ponta: E vremea ca vocea românilor să se audă mai tare decât cea a politicienilor

Victor Ponta: E vremea ca vocea românilor să se audă mai tare decât cea a politicienilor

de Dana Musceleanu    |    20 Oct 2020   •   12:15
Victor Ponta: E vremea ca vocea românilor să se audă mai tare decât cea a politicienilor
Sursa foto: Hepta

Victor Ponta face apel la români să nu stea pasivi în faţa greutăţilor, ci să semnaleze problemele din comunitatea lor, dar şi posibilele soluţii. Liderul PRO România îndeamnă oamenii să îi trimită un video în care să îşi spună păsul dar şi cum văd ei modul de rezolvare. 

Într-un apel făcut pe pagina sa oficială de Facebook, Victor Ponta spune că în ciuda faptului că lucrurile merg din rău în mai rău, “n-avem voie să ne blocăm în asta”.  

“Avem datoria să semnalăm ceea ce nu merge și să arătăm că există soluții. E vremea ca vocea românilor să se audă mai tare decât cea a politicienilor”, declamă liderul PRO România.

Concret, Victor Ponta cere oamenilor să se implice pentru găsirea de soluţii în comunitatea lor, promiţând să sprijine orice iniţiativă. 
“Trimite-mi un video în care vorbești despre lucruri care afectează comunitatea în care trăiești, despre soluții la care te-ai gândit pentru problemele cu care se confruntă cei de lângă tine. Eu pot să le fac publice, împreună putem să reparăm ceea ce merge rău” – susţine Victor Ponta.

 

 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close