Antena 3 CNN Politică Promisiuni electorale. PSD promite 20.000 de euro fiecărui român repatriat, dacă vine la guvernare

Promisiuni electorale. PSD promite 20.000 de euro fiecărui român repatriat, dacă vine la guvernare

Promisiuni electorale. PSD promite 20.000 de euro fiecărui român repatriat, dacă vine la guvernare
21 Sep 2008   •   11:56

Românii din diaspora sunt ca oxigenul pentru economia naţională şi reprezintă clasa de mijloc, de care ţara are mare nevoie, afirmă preşedintele PSD, Mircea Geoană. El a participat la Milano, la prezentarea candidaţilor partidului pentru viitorul parlament al României şi a lansat de acolo atacuri asupra premierului şi a preşedintelui ţării, dar şi promisiuni românilor care revin în ţară.

Mircea Geoană i-a lăudat pe românii plecaţi la muncă în Italia şi Spania. Au învăţat să muncească serios şi aduc în ţară peste patru miliarde de euro. Un aport pentru care statul român nu este recunoscător, decât cu vorbele, spune Geoană. Ei sunt însă oamenii de care ţara va avea nevoie în viitorul apropiat. Liderul social-democrat le-a promis că, dacă va ajunge la guvernare, va acorda o primă de instalare 20.000 de euro celor care revin şi scutiri fiscale dacă îşi deschid o afacere în România.

Geoană îi acuză pe actualii guvernanţi că nu au făcut nimic atunci când împotriva românilor a fost pornită o campanie de denigrare fără precedent. El a particpat la Milano la lansarea candidaţilor PSD pentru locurile alocate reprezentanţilor diasporei în viitorul Parlament al României. Este vorba despre Marian Popescu, care candidează pentru Camera Deputaţilor, în colegiul pe zona Uniunii Europene şi despre candidatul pentru funcţia de senator în colegiul Europa-Asia, Marian Dan Mocanu.

Antena 3

×
Subiecte în articol: PSD alegeri generale Milano
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close