Antena 3 CNN Politică PSD acuză Guvernul Orban de nepăsare: "Guvernarea lui Iohannis, cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc"

PSD acuză Guvernul Orban de nepăsare: "Guvernarea lui Iohannis, cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc"

Partidul Social Democrat (PSD) acuză Guvernul Orban de nepăsare și de interese politice și electorale în ziua în care București a intrat, cel puțin teoretic, în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu coronavirus a depășit trei la mia de locuitori.

PSD acuză Guvernul Orban de nepăsare: "Guvernarea lui Iohannis, cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    18 Oct 2020   •   14:39

"Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roșu, membrii guvernului în frunte cu Orban sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri.

Orban a uitat că e premierul României și face ședințe politice la PNL pentru a-și pune politrucii și interlopii pe liste...

Anisie, ministrul catastrofă al Educației, este preocupată astăzi să prindă lista lui Orban și le va spune părinților mâine, când toți sunt deja la serviciu, ce se întâmplă cu copiii lor...

Prefectul Capitalei, cel care ar trebui să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență, este în concediu. I-a ”liniștit” pe bucureșteni, spunându-le că nu e nicio grabă...

Subprefecții dorm...

Iar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este dispărut complet din peisaj. La fel ca DSP-urile...

Între timp, cei din HORECA – deschiși electoral, acum o lună, închiși după alegeri, apoi deschiși din nou, sunt forțați acum să închidă definitiv. Totul, în bătaie de joc!

Acesta este guvernarea lui Iohannis. Cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc!", se arată în postarea PSD de pe Facebook.

Coronavirus în România, 18 octombrie 2020. 770 de noi cazuri de infectare în București, în 24 de ore

În București, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 770 de noi cazuri de infectare cu coronavirus.

"În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.920 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În intervalul 17.10.2020 (10:00) – 18.10.2020 (10:00) au fost raportate 60 de decese (41 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.984. Dintre acestea, 749 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 2.852.186 de  teste. Dintre acestea, 19.507 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.530 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 7.977 la cerere", se arată în bilanțul oficial al GCS cu privire la pandemia de coronavirus în România.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Cât costă drobul de miel gătit de chef Cătălin Scărlătescu. Plus reţeta!
x close