Antena 3 CNN Politică Guvernul, acuzat că obligă spitalele să plătească la suprapreț materialele sanitare "repartizate" de UNIFARM. PSD anunţă comisie de anchetă

Guvernul, acuzat că obligă spitalele să plătească la suprapreț materialele sanitare "repartizate" de UNIFARM. PSD anunţă comisie de anchetă

PSD transmite PNL, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că după încheierea stării de urgenţă, vor face comisie de anchetă în Parlament, care să verifice toate achiziţiile publice făcute de guvernul liberal în această perioadă.

Guvernul, acuzat că obligă spitalele să plătească la suprapreț materialele sanitare "repartizate" de UNIFARM. PSD anunţă comisie de anchetă
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    07 Mai 2020   •   12:27

"Hoția PNL nu va rămâne nepedepsită!", se mai arată în mesaj, social-democraţii susţinând că, în timp ce românii sunt ținuți în case şi mii de firme românești dau faliment în lipsa unor măsuri concrete de sprijin, "prietenii liberalilor fac profituri uriașe din bani publici".

"Ziua și tunul din bani publici, dat de #PNL! În ultimele săptămâni, deviza guvernului liberal a devenit "Pandemia apără hoția!". În timp ce românii sunt ținuți în case, iar mii de firme românești dau faliment în lipsa unor măsuri concrete de sprijin, prietenii liberalilor fac profituri uriașe din bani publici.

După ce liberalii și-au mufat firmele de casă la contractele grase de la Guvern pentru distribuirea măștilor, dezinfectanților și biocidelor, prin atribuire directă, acum, Ministerul Sănătății obligă spitalele din țară să plătească la suprapreț materialele sanitare "repartizate" de UNIFARM. Evident, la prețuri duble față de piața liberă.

Pentru Orban și ai lui nu contează că oamenii au rămas fără venituri, că nivelul de trai a scăzut, că economia se prăbușește. Preocuparea lor este să îi amenințe pe români cu noi amenzi uriașe dacă nu vor purta măști la suprapreț, începând cu 15 mai.

Hoția PNL nu va rămâne nepedepsită! Imediat ce starea de urgenţă se va încheia, în Parlamentul României vom iniţia constituirea unei comisii de anchetă care să verifice toate achiziţiile publice făcute de guvernul PNL în această perioadă", este mesajul transmis joi de PSD, pa pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: achizitii publice
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close