Antena 3 Politică PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată

PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată

23 Iun 2020   •   10:00
PSD dinamitează din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizată
Sursa foto: Hepta

În timp ce liberalii se laudă că au reușit să facă în șase luni de zile ce nu au făcut alte guverne în 30 de ani, social-democrații desființează Guvernul PNL și spun că a reușit, într-un timp foarte scurt, să îngroape țara. A scăzut puterea de cumpărare, șomajul a crescut, zeci de mii de români au rămas fără loc de muncă, iar zeci de mii de firme au dat faliment, punctează reprezentanții PSD.

"Raluca Turcan anunță că guvernarea liberală a reușit să doboare recordul pedelist la viteza cu care a dus economia în zid. În guvernarea PNL, puterea de cumpărare a scăzut pentru prima dată în ultimul deceniu. Șomajul a urcat la 4.8%, 77.000 de români au rămas fără loc de muncă. Economia se sufocă, zeci de mii de firme au dat faliment", au transmis social-democrații.

"PNL a îngropat țara pe aceeași rețetă urmată de Guvernul Boc"

Social-democrații fac o comparație cu Guvernul Boc, care a tăiat din veniturile românilor pentru binele politicienilor.

"În doar 6 luni, PNL a îngropat țara pe aceeași rețetă pe care o aplica guvernul Boc în criza de acum un deceniu: tăiem din veniturile și puterea de cumpărare a românilor ca să aibă ce înfuleca gurile flămânde ale partidului. În curba de sacrificiu din 2010, o sută de mii de firme românești n-au supraviețuit. Au făcut-o însă pedeliștii coafați în liberali, precum Turcan, ca să ducă România spre o nouă recesiune. Istoria austerității se repetă fix în același stil al poșetelor scumpe care ne explică de ce bugetul nu mai are bani de alocații și pensii", a scris PSD pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PSD PNL Raluca Turcan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close