Antena 3 CNN Politică PSD: Guvernul Orban a ținut o țară întreagă cu urechile ciulite până la miezul nopții și a băgat-o și mai tare în ceață

PSD: Guvernul Orban a ținut o țară întreagă cu urechile ciulite până la miezul nopții și a băgat-o și mai tare în ceață

PSD spune despre declaraţia de presă susţinută joi noaptea de autorităţi, pe tema intrării României în stare de alertă, că a fost, de fapt, "decretarea stării de dispreţ", având în vedere că guvernul "a ținut o țară întreagă cu urechile ciulite până la miezul nopții și a băgat-o și mai tare în ceață".

PSD: Guvernul Orban a ținut o țară întreagă cu urechile ciulite până la miezul nopții și a băgat-o și mai tare în ceață
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    15 Mai 2020   •   16:26

"Joi noaptea, Guvernul Orban a decretat oficial #starea de dispreț la adresa populației!

A ținut o țară întreagă cu urechile ciulite până la miezul nopții și a băgat-o și mai tare în ceață în loc să o lămurească ce urma să i se întâmple peste o oră. Așa arată grija liberală față de persoanele în vârstă și cu probleme de sănătate, să le ții în tensiune ore întregi și, de fapt, să nu le spui nimic!

? Nimeni nu a înțeles cu adevărat în ce condiții poate părăsi localitatea chiar și cu declarația pe propria răspundere. De exemplu, să-ți vizitezi părinții, domiciliați la țară și pe care nu i-ai mai văzut de două luni, se înscrie sau nu la rubrica "evenimente familiale"???

? Din declarație lipsește cu totul rubrica cu "procurare de bunuri pentru necesități de bază". Prin urmare, cei care locuiesc în sate și vor să meargă la cel mai apropiat supermarket, aflat în altă localitate, habar n-au dacă pot sau nu.

? În final, chiar a recunoscut că, de fapt, măsurile specifice fiecărui domeniu, că e vorba de cabinete stomatologice, transport public, frizerii, muzee sau biserici... vor apărea în zilele următoare!

În locul bunei guvernări, promise cu ardoare acum 6 luni, înainte de a ajunge la putere, PNL livrează românilor doar o continuă bătaie de joc la adresa lor", este mesajul transmis vineri de PSD, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: stare de dispret
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close