Antena 3 CNN Politică PSD îi dă replica lui Klaus Iohannis în scandalul votului din diaspora. „Ar fi greu să le explice celor din diaspora de ce nu vrea să se implice”

PSD îi dă replica lui Klaus Iohannis în scandalul votului din diaspora. „Ar fi greu să le explice celor din diaspora de ce nu vrea să se implice”

PSD îi dă replica lui Klaus Iohannis în scandalul votului din diaspora. „Ar fi greu să le explice celor din diaspora de ce nu vrea să se implice”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Klaus Iohannis
de S.T.    |    21 Iun 2019   •   08:49

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, anunță că Executivul lucrează la măsuri pentru votul în diaspora. Fifor a precizat că nu ar fi rău ca președintele să stabilească numărul suplimentar de secții de votare și locurile în care să fie organizate, urmând ca Guvernul să asigure finanțarea.

„Acum două zile, președintele Iohannis cerea Guvernului și Parlamentului să lucreze intens pentru rezolvarea rapidă a problemelor votului din diaspora. Nu știa probabil că noi deja lucram.

In aceasta linie, a indemnului la munca de indata, nu ar fi rau să stabilească dânsul, împreună cu ambasadorii pe care îi conduce, numărul suplimentar de secții de votare și locurile în care să fie organizate, urmând ca Guvernul să asigure finanțarea.

Speram să nu refuze, pentru că ar fi greu să le explice celor din diaspora de ce nu vrea să se implice. Să numărăm, deci, câte zile îi vor trebui președintelui ca să comunice câte noi secții ar trebui și unde să fie ele organizate”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: diaspora
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close