Antena 3 CNN Politică PSD îşi retrage reprezentanţii din Consiliul Municipiului Bucureşti

PSD îşi retrage reprezentanţii din Consiliul Municipiului Bucureşti

PSD îşi retrage reprezentanţii din Consiliul Municipiului Bucureşti
20 Sep 2007   •   12:10

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a anunţat joi retragerea în bloc a tuturor celor 12 consilieri pe care PSD îi are în Consilul General al Municipiului Bucureşti. Vanghelie a motivat demisiile ca o formă de protest şi de desolidarizare a social-democraţilor de aşa-numitele afacerile dubioase orchestrate de primarul general, Adriean Videanu. Deşi iniţial şi-au anunţat şi consilierii demisiile, au revenit apoi asupra deciziei lor. Iar doi dintre ei nu vor să demisioneze. În replică, preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că aceştia vor fi excluşi din partid.

Consilierii demisionari ai PSD vor asista în continuare la şedinţele Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi vor verifica riguros toate documentele care pe care le semnează primarul Adriean Videanu. Reprezentanţii PSD vor fi înlocuiţi de persoane aflate pe listele Alianţei la alegerile din 2004. Potrivit lui Marian Vanghelie, social-democraţii nu doresc să îşi desemneze alţi oameni pentru a se delimita de acţiunile promovate de către primarul general, Adriean Videanu.

Prefectul Bucureştiului, Cătălin Deaconescu, a declarat că demisia consilierilor PSD va intra în vigoare după ce Secretariatul Primăriei Capitalei va primi demisiile lor, iar consiliul va adopta un proiect de hotărâre în acest sens.

Antena 3

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close