Antena 3 CNN Politică PSD: 1.000 de români au murit de COVID şi 50.000 s-au infectat de la alegeri până azi, iar Iohannis și Orban forţează încă un scrutin

PSD: 1.000 de români au murit de COVID şi 50.000 s-au infectat de la alegeri până azi, iar Iohannis și Orban forţează încă un scrutin

De la alegerile locale şi până acum, 1.000 de români au murit din cauza COVID-19 şi alţi 50.000 s-au infectat cu coronavirus, potrivit unui calcul făcut de PSD.

PSD: 1.000 de români au murit de COVID şi 50.000 s-au infectat de la alegeri până azi, iar Iohannis și Orban forţează încă un scrutin
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   15:35

Este "o explozie a infectărilor fără precedent", susţin social-democraţii, care adaugă că în timp ce mii de familii suferă, Iohannis și Orban sunt ocupați "să forțeze încă un scrutin, în decembrie".

"Peste 1.000 de români au fost răpuși de coronavirus numai în ultimele 20 de zile, de la alegerile locale încoace. Este cel mai mare număr de decese într-un interval atât de scurt, în pandemie!

PSD: Mii de familii suferă, dar Iohannis și Orban sunt ocupați să forțeze încă un scrutin, în decembrie

Alți 50.000 de români au contractat virusul din 27 septembrie până astăzi, într-o explozie a infectărilor fără precedent!

Mii de familii suferă, dar Iohannis și Orban n-au găsit încă timp de compasiune – sunt ocupați să forțeze încă un scrutin, în decembrie. Exact când țara avea mai mare nevoie de empatie, tot ce poate oferi PNL este și mai multă cleptocrație!", este mesajul transmis, sâmbătă, de PSD pe Facebook.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close