Antena 3 CNN Politică Imaginea postată de PSD: "Dacă vă închipuiți că liberalii s-au reunit de urgență la Guvern, preocupați că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, vă înșelați amarnic!"

Imaginea postată de PSD: "Dacă vă închipuiți că liberalii s-au reunit de urgență la Guvern, preocupați că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, vă înșelați amarnic!"

PSD a lansat, duminică după-amiază, un nou atac la adresa liberalilor, după ce rata de infectare a depăștit 3 la mia de locuitori. Social-democrații acuză că cei de la PNL nu sunt preocupați de sănătatea publică a țării, ci de trocul național pentru listele de candidați la alegerile parlamentare.

Imaginea postată de PSD: "Dacă vă închipuiți că liberalii s-au reunit de urgență la Guvern, preocupați că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, vă înșelați amarnic!"
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   17:51

"Dacă vă închipuiți că liberalii s-au reunit de #urgență la Guvern, preocupați că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, vă înșelați amarnic!
Prioritatea lor nu este #sănătatea publică a țării, ci trocul național pentru #listele de candidați la parlamentare.

Acestea sunt pentru ei adevăratele probleme de viață și de moarte, nu miile de infectați și zecile de decese zilnice, cauzate de faptul că au scăpat total de sub control pandemia!", este mesajul postat de PSD și care este însoțit de o fotografie de la întâlnirea Biroului Politic Național al PNL.

 

Dacă vă închipuiți că liberalii s-au reunit de #urgență la Guvern, preocupați că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu,...

Posted by Partidul Social Democrat on Sunday, October 18, 2020

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close