Antena 3 CNN Politică PSD Sector 1 cere pedepse pentru cine nu votează moţiunea (VIDEO)

PSD Sector 1 cere pedepse pentru cine nu votează moţiunea (VIDEO)

PSD Sector 1 cere pedepse pentru cine nu votează moţiunea <font color=red>(VIDEO)</font>
11 Sep 2007   •   16:14

Parlamentarii PSD care nu susţin moţiunea de cenzură ar putea fi chiar excluşi din partid. Organizaţia PSD Sector 1 a votat marţi seara, cu 104 voturi ?pentru? şi doar două ?împotrivă?, să supună această propunere conducerii centrale a partidului. Din organizaţia PSD Sector 1 fac parte oameni grei din partid: Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Sorin Oprescu - toţi trei critici ai moţiunii şi unii dintre ei adversari ai lui Mircea Geoană.

O primă reacţie, după votul de la PSD Sector 1, a venit din partea lui Ion Iliescu. Preşedintele de onoare al PSD crede că organizaţia lui Dan Tudorache dă dovadă de exces de zel, iar decizia luată este ?ridicolă şi compromiţătoare pentru un partid ca PSD?.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că Ion Iliescu şi Adrian Năstase nu îşi pot permite să nu voteze moţiunea pe care conducerea PSD intenţionează să o depună în Parlament. Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a catalogat însă iniţiativa social-democraţilor din sectorul 1 drept nestatutară.

Propunerea de sancţiune a parlamentarilor în cazul în care nu vor vota moţiunea va fi prezentată Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii, care va avea loc peste o săptămână.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close