Antena 3 CNN Politică Quintus se opune înfiinţării funcţiei de prim-vicepreşedinte PNL: Ne-a adus numai probleme

Quintus se opune înfiinţării funcţiei de prim-vicepreşedinte PNL: Ne-a adus numai probleme

Quintus se opune înfiinţării funcţiei de prim-vicepreşedinte PNL: Ne-a adus numai probleme
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Feb 2013   •   23:11

Seniorul liberal Mircea Ionescu-Quintus se opune creării funcţiei de prim-vicepreşedinte în PNL, funcţie despre care spune că, de-a lungul timpului, a adus numai probleme liberalilor.

"Am votat împotriva înfiinţării acestei funcţii, după experinţa mea, de două ori s-a constituit această funcţie de prim-vicepreşedinte şi în ambele cazuri au ieşit proteste şi probleme", a declarat Quintus, potrivit ziare.com.

Seniorul liberal a precizat că votul său nu are nicio legătură cu intrarea lui Klaus Johannis în PNL şi cu faptul că, cel mai probabil, edilul va ocupa această funcţie.

"L-am îmbrăţişat pe domnul Johannis, m-am bucurat că e lângă noi. Deci nu are nicio legătură cu votul împotriva funcţiei de prim-vicepreşedinte", a explicat Quintus.

PNL a adoptat statutul partidului, la congresul care a început astăzi.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, este pe cale de a obţine un nou mandat la şefia partidului.

Congresul extraordinar al PNL a început vineri, în prezenţa a 1.303 de delegaţi şi a invitaţilor din partea partidelor guvernamentale, a reprezentanţilor UDMR, a minorităţilor naţionale şi a liderilor liberalilor europeni, principalul subiect al reuniunii vizând modificarea Statutului PNL. Practic, membrii PNL trebuie să spună dacă sunt de acord cu înfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte şi cu alegerea pe listă inclusiv a secretarului general.

Miercuri, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anunţat că se înscrie în PNL. "Începând de astăzi sunt membru al PNL", a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis: Nu exclud funcţia de premier. Antonescu: Îl consider potrivit şi de preşedinte al României

Citeşte şi Klaus Iohannis, în cărţi pentru un post de ministru în cabinetul Ponta II? Mi s-a oferit în Cabinetul Ponta I, dar nu am acceptat






×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close