Antena 3 CNN Politică Radu Stroe, despre posibila susţinere a lui Băsescu: Preşedintele ne curtează din 2005, de când voia să ne desfiinţeze

Radu Stroe, despre posibila susţinere a lui Băsescu: Preşedintele ne curtează din 2005, de când voia să ne desfiinţeze

Radu Stroe, despre posibila susţinere a lui Băsescu: Preşedintele ne curtează din 2005, de când voia să ne desfiinţeze
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Noi 2013   •   21:25

PNL nu crede în Traian Băsescu, a spus Radu Stroe, deşi "preşedintele ne curtează din 2005", pentru că liberalii îl cunosc foarte bine.

Întrebat ce crede despre afirmaţiile lui Traian Băsescu, cel care a spus că dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu l-ar susţine pe cel din urmă la prezidenţiale, liberalul Stroe a spus că nu poate crede în preşedinte.

"PNL nu crede în lacrimile şi în zâmbetele lui Traian Băsescu, nu crede niciodată. (...) El ne curtează din 2005, de când voia să ne desfiinţeze, noi nu credem în Traian Băsescu. Noi îi cunoaştem bine calităţile, îi cunoaştem foarte bine defectele. E un jucător inteligent, de oarece forţă", a spus Radu Stroe, vicepreşedinte PNL, sâmbătă, la Antena 3.

"Noi îl cunoaştem cel mai bine pe Traian Băsescu, pentru că noi l-am adus unde este astăzi şi noi avem o responsabilitate să reparăm această greşeală istorică", a adăugat Stroe.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, pe 20 noiembrie, că, între Victor Ponta şi Crin Antonescu, în turul doi la prezidenţiale nu va ezita să pună votul pe liberal.

Şeful statului i-a caracterizat pe cei doi politicieni ca fiind "două belele", însă a spus că liderul PNL "măcar nu minte de dimineaţă până seara".

×
Subiecte în articol: Radu Stroe
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close