Antena 3 CNN Politică Radu Stroe, numit secretar general al Partidului Naţional Liberal

Radu Stroe, numit secretar general al Partidului Naţional Liberal

Radu Stroe, numit secretar general al Partidului Naţional Liberal
Sursa foto: Radu Stroe
30 Mar 2009   •   13:47

La scurt timp după anunţarea listei candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat şi numele noului secretar general al partidului pe care îl conduce.

Radu Stroe a fost candidatul ales pentru ocuparea acestei funcţii, cu 140 de voturi "pentru", 11 "împotrivă" şi 7 abţineri.

"A fost o majoritate relaxantă. Îi urez succes în acest mandat deloc uşor noului secretar general al PNL. E vorba de un veteran al partidului, a mai fost secretar general al acestui partid, a fost şi secretarul general al Guvernului, a fost şi preşdintele Comsiei SRI. E un om cu toată experienţa şi cu toată susţinerea aşa cum a dovedit votul de azi şi din partea mea ca preşedinte şi din partea Delegaţiei Permanente pentru a prelua această activitate foarte dificilă", a declarat Antonescu.

Noul secretar general al PNL i-a mulţumit liderului liberal pentru că l-a propus la preluarea aceste funcţii. Totodată, Stroe a precizat că "deocamdată nu s-a discutat despre secretarii generali adjuncţi şi de zonă".

Radu Stroe este membru al Partidului Naţional Liberal din anul 1990 şi a deţinut funcţiile de secretar executiv, membru în Biroul Permanent al sectorului 1 Bucureşti şi membru în Biroul Permanent Central.

În noiembrie 2000, Radu Stroe a fost ales deputat de Maramureş pe listele PNL, iar în 2004, acesta a fost ales senator pe listele Alianţei Dreptate şi Adevăr PNL-PD.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Stroe secretar general PNL
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close