Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan acuză PSD că manipulează medicii ATI: Nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din sistemul de sănătate

Raluca Turcan acuză PSD că manipulează medicii ATI: Nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din sistemul de sănătate

Ministrul Muncii a declarat luni, în exclusivitate pentru Antena 3, că medicii ATI sunt manipulați de politicieni “iresponsabili” de la PSD și a precizat că nu s-a luat în calcul scăderea salariilor cadrelor medicale.

Raluca Turcan acuză PSD că manipulează medicii ATI: Nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din sistemul de sănătate
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   16:09

"Din nefericire, medicii ATI sunt manipulați de niște politicieni iresponsabili și aproape criminali. Personaje de genul Gabriela Firea sau Marcel Ciolacu, sau alți iresponsaibili de acest calibru, prin manipularea pe care o fac, aduc atingere securității sistemului de sănătate din România.", a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

"Nicio secundă nu a fost luată în calcul scăderea salariilor celor din ATI sau din sistemul de sănătate. Noi vorbim despre aducerea echității pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, care a spart echipele medicale, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii foarte mici, de bază, fără sporurile pe care le au și ceilalți.

Iresponsabilitatea acestor personaje politice este criminală și mi se pare că medicii ATI ar trebui să iasă public și să spună că nu au nevoie de așa ceva, pentru că în plină pandemie ei trebuie să se concentreze pe sistemul de sănătate și nu pe prostiile debitate de politicieni care nu au ce face." a mai spus aceasta.

Gabriela Firea: ”Dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, intervine în scandalul salariilor medicilor de la ATI printr-o postare pe Facebook.

”Reducerea veniturilor medicilor si asistentilor - pe masa guvernului! I-am prins iar cu minciuna! Domnule ministru Vlad Voiculescu, dumneavoastră citiți ce semnați? Sau înțelegeți ce citiți?

Ați discutat în Guvern, acum câteva zile, un Memorandum în care se precizează că sporurile din Sănătate sunt prea mari și că trebuie reduse! Iar colega dumneavoastră de Guvern, Raluca Turcan, chiar a făcut declarații în sprijinul aceleiași idei!

Cine sunt, domnule Voiculescu, politicienii iresponsabili care spun că veniturile din Sănătate vor scădea, nu cumva dumneavoastră și doamna Turcan?!

Cât despre scădere, liderii de sindicat din Sănătate au făcut calculele în baza Memorandumului și aceasta ajunge și la 48%! Iar toate acestea în pandemie!

Așadar, iresponsabili sunteți dumneavoastră, cei din Guvernul PNL - USR - Plus, domnule Voiculescu, fiindcă fie nu citiți ce semnați, fie nu înțelegeți ce citiți!”, a scris Gabriela Firea, luni, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Atenţie la o trădare
x close