Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan, despre noul Guvern PSD-ALDE: „E o aberație a logicii politice și o sfidare a bunului simt”

Raluca Turcan, despre noul Guvern PSD-ALDE: „E o aberație a logicii politice și o sfidare a bunului simt”

Raluca Turcan, despre noul Guvern PSD-ALDE: „E o aberație a logicii politice și o sfidare a bunului simt”
Sursa foto: Foto: Facebook/Raluca Turcan
28 Iun 2017   •   15:23

Liderul PNL Raluca Turcan, a scris, într-un mesaj postat pe Facebook, că „cei mai mulți miniștri ai noului Cabinet PSD au fost desființați prin raportul de evaluare intern al PSD, asumat chiar de Liviu Dragnea”, la scurt timp după ce președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat lista noului Guvern.

„Ca urmare a acelui raport și-au dat demisia. Acum sunt repuși în funcție. E o aberație a logicii politice și o sfidare a bunului simt. În realitate, selecția miniștrilor a ținut cont de facțiunile din PSD care au putut să-și impună decizia asupra modului de prăduire a guvernării. PSD s-a identificat fără măsură în ultimele luni ca funcționând pe logica parazitării guvernării, nu pentru a servi interesul public prin actul de guvernare”, a scris Raluca Turcan.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Naţional Executiv, lista validată a noului guvern. Potrivit acestuia, noul Guvern va avea trei vicepremieri - Sevil Shhaideh (PSD), Graţiela Gavrilescu (ALDE) şi Marcel Ciolacu (PSD) - fără portofoliu. 

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan PNL guvernul tudose
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close