Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan este noul preşedinte interimar al PNL: ”Ne-am concentrat pe persoane, dar nu am vorbit de proiecte pe care oamenii le așteptau”

Raluca Turcan este noul preşedinte interimar al PNL: ”Ne-am concentrat pe persoane, dar nu am vorbit de proiecte pe care oamenii le așteptau”

Raluca Turcan este noul preşedinte interimar al PNL: ”Ne-am concentrat pe persoane, dar nu am vorbit de proiecte pe care oamenii le așteptau”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Dec 2016   •   14:25

UPDATE: Raluca Turcan a fost desemnată președinte interimar al PNL, în urma discuțiilor de marți din Biroul Politic Naţional al partidului, interimatul fiind valabil până la Convenția Națională de anul viitor, când se vor organiza alegeri interne.

Raluca Turcan, președintele organizației PNL Sibiu, a obținut cel mai bun scor al PNL de la alegerile parlamentare - 39%.

Totodată, tot în ședința de marți, Cătălin Predoiu și-a anunțat intenția de a candida la șefia PNL, anul viitor.

”Ne-am concentrat pe persoane, pe lucruri mărunte, și nu am vorbit de proiecte mari pe care oamenii le așteptau de la PNL. Analiza alegerilor o să o facem săptămâna viitoare. Însă mesajele societății le-am ascultat. le-am ascultat pentru că noi am făcut campanie în PNL Sibiu la firul ierbii și am înțeles exact că nu ne-am concentrat atât cât ar fi trebuit pe soluții concrete, pe proiecte de dezvoltare”, a spus Raluca Turcan.

Cine este Raluca Turcan, noul președinte interimar al PNL

"Am primit propunerea unanimă din partea tuturor colegilor de a fi preşedinte interimar al PNL în condiţiile în care am venit astăzi la şedinţă cu cel mai bun rezultat obţinut de PNL în toată ţara. (....) Această propunere nu a venit în urma unui compromis, a unor negocieri. Nu m-am aşteptat şi nu mi-am dorit să se întâmple lucrul acesta. Dimpotrivă, am o organizaţie şi o echipă frumoasă în PNL Sibiu", a mai precizat Raluca Turcan.

Potrivit unor surse liberale, preşedintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a fost ales secretar general interimar al partidului. Decizia ar fi fost luată în unanimitate, urmând ca Petrache să ocupe această funcţie până la congresul PNL

Luni seară, Alina Gorghiu a avut discuţii cu liderii din 20 de filiale cu rezultate peste media naţională la alegerile parlamentare.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close